Leest u i.v.m. Corona onze voorwaarden voor u ons bezoekt!

Bezoekvoorwaarden Tandartspraktijk Kamerling vanaf 28 april 2020:

1.Als u een afspraak wilt maken dient u dit telefonisch te doen. Dus niet zomaar de praktijk binnenwandelen. Bel alstublieft zoveel mogelijk tussen: 8.00 en 8.30, 12.30 en 13.00 en tussen 16.00 en 17.00 uur.

2.U kunt alleen een afspraak maken als u en uw gezinsleden gezond zijn. U kunt geen reguliere afspraak maken in de volgende situaties:

– Als u of uw gezinsleden nu of de laatste 14 dagen luchtwegklachten, verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, kortademigheid en/of koorts hoger dan 37,5 graad hebben gehad.

– Indien u of uw gezinsleden de laatste 14 dagen contact hebben gehad met een bewezen Corona patiënt.

– Indien u medische klachten heeft van de luchtwegen, hart of bloedvaten, leidt aan suikerziekte, nieraandoeningen, verminderde weerstand heeft door medicijngebruik, chemotherapie of bestraling ondergaat. In spoedgevallen kunt u ons bellen en zoeken wij samen naar een oplossing.

– Als u 70+ bent of anderszins tot een risicogroep hoort. Ook hier zoeken wij naar een oplossing bij problemen.

3.Als u een afspraak heeft komt u alleen. In gezinssituaties maximaal met 1 kind.

4.Ga voor uw bezoek thuis naar het toilet en was uw handen. Ons toilet is afgesloten. Laat tassen en losse niet in uw zak passende attributen thuis of in uw auto.

5.Kom precies op tijd! Niet te vroeg en niet te laat. Wij werken stipt op schema.

6.Voor u de wachtkamer ingaat dient u uw handen te desinfecteren met alcohol. Hiertoe hangt een dispenser links van de deur die u dient te bedienen met elleboog of deel van de arm.

7.Er mogen maximaal 2 patiënten in de wachtkamer. Hooguit 1 kind extra rekening houdend met de 1,5 meter regel.

8.Hierna gaat u zitten op de bank en raakt niets meer aan en dat doet u ook als u de behandelkamer ingaat. Als de wachtkamer leeg is, schuif dan zoveel mogelijk naar het eind van de bank door.

9.Als u opgehaald wordt proberen ook wij ons steeds aan de 1,5 meter te houden. Er mag slechts 1 persoon in de behandelkamer mits deze jonger is dan 6 jaar. Dan mag de ouder mee. Ook voor de begeleidende ouder geldt de 1,5 meter regel.

10.We praten ook op deze afstand. Dit praten vermijden we zoveel mogelijk tijdens controle of behandeling.

11.De tandarts draagt ten alle tijden een mondkapje en bril en indien nodig een scherm bij behandeling.

12.Bij boorwerk met water-spray zullen wij vaker dan voorheen gebruik maken van een rubber lapje of speciaal afzuigsysteem om waterspray (aerosolen) in de lucht te voorkomen.

13.Wij houden de vaart er in. Gezellige gesprekjes houden we wel weer na de corona ellende….

14.Na de controle of behandeling gaat u met de assistente mee voor een nieuwe afspraak. Luistert u naar hun aanwijzingen ivm vertrek en aankomst van nieuwe patiënten. Ook hier is stipte timing zeer belangrijk en de 1,5 meter essentieel.

Natuurlijk roepen deze maatregelen bij u en ons enige weerstand op, maar bedenk: het is voor ons aller gezondheid!

Ook wij snakken weer naar een normaal sociaal leven met gezelligheid, restaurants, terrasjes, sport en andere leuke dingen. Laten we positief afsluiten en hopen dat we dat op redelijke termijn weer met z’n allen kunnen doen!

Wij wensen u heel veel gezondheid toe.

Team Tandartspraktijk Kamerling.

Tandartspraktijk Kamerling Groningen

tekst
IMG_3695