Bezoekvoorwaarden Tandartspraktijk Kamerling  (Update 28/06/2022):

Aangezien de Coronabesmettingen weer toenemen hebben wij de regels helaas weer wat moeten aanscherpen.

1. Als u een afspraak wilt maken dient u dit het liefst telefonisch te doen. Dus niet zomaar de praktijk binnenwandelen. Bel alstublieft zoveel mogelijk tussen: 8.00 en 8.30, 12.30 en 13.00 en tussen 16.00 en 17.00 uur.

2. U kunt alleen een afspraak maken als u en uw gezinsleden gezond zijn of bij geringe verkoudheidsklachten (niezen, hoesten, lichte keelpijn) een covid-19 test heeft gedaan met negatieve uitslag. 

3. Als u een afspraak heeft komt u alleen of maximaal 2 personen. In gezinssituaties maximaal met 1 kind of bij grote gezinnen in 2 delen waarbij de helft bijvoorbeeld in de auto wacht.

4.Ga voor uw bezoek het liefst thuis naar het toilet en was uw handen. Ons Laat tassen en losse niet in uw zak passende attributen thuis of in uw auto.

5.Kom precies op tijd! Niet te vroeg en niet te laat. Wij werken stipt op schema.

6. Voor u de wachtkamer ingaat kunt u uw handen desinfecteren met alcohol. Hiertoe hangt een dispenser links van de deur die u dient te bedienen met elleboog of deel van de arm.

7. houdt gepaste afstand en draag eventueel als u een verzwakte gezondheid hebt een mondkapje in de wachtkamer.

9. U gaat altijd alleen de behandelkamer in. Alleen bij jonge kinderen onder de 6 of in bijzondere gevallen mag een begeleidende ouder mee de behandelkamer in.  

11. De tandarts draagt ten alle tijden een mondkapje.

Wij wensen u heel veel gezondheid toe.

Team Tandartspraktijk Kamerling.

Tandartspraktijk Kamerling Groningen

tekst
Corona protocol