Op zoek naar een tandarts of mondzorgpraktijk in Groningen?

Op zoek naar een tandarts of mondzorgpraktijk in Groningen?

Op zoek naar een tandarts of mondzorgpraktijk in Groningen?

Op zoek naar een tandarts of mondzorgpraktijk in Groningen?

Angsttandarts Groningen | Tandartspraktijk Kamerling

Niemand vindt het leuk om naar de tandarts te gaan. Voor veel mensen is de drempel om naar de tandarts te gaan zelfs zo hoog dat ze helemaal niet naar de tandarts gaan. Voor deze mensen is de angsttandarts er.  Door toch regelmatig naar de tandarts te gaan, worden problemen voorkomen en verholpen en loopt u minder risico op klachten aan uw mond.

Angsttandarts Groningen | Kamerling begeleidt u

Als u angstig bent voor de tandarts kunt u ook bij Tandartsenpraktijk Kamerling terecht. Dankzij de huiselijke sfeer bij tandartsenpraktijk Kamerling Groningen voelt u zich thuis bij ons. Vele angstige patiënten zijn u voorgegaan en voelen zich op hun gemak bij onze tandartsenpraktijk.

Ook heeft Tandartsenpraktijk Kamerling moderne apparatuur en de nieuwste tandheelkundetechnieken. Dit zorgt ervoor dat een bezoek aan de tandarts zo comfortabel en snel mogelijk verloopt. Met de digitale 3D techniek zijn afdrukken maken bijvoorbeeld verleden tijd. Kronen en porseleinen worden in 2 uur geplaatst en ook voor implantaten kunt u bij Tandarts Kamerling terecht.

Behandelingen Angsttandarts Kamerling uit Groningen

Iedereen wil graag een mooi en gezond gebit. De technieken om het gebit te verbeteren zijn de laatste jaren erg snel ontwikkeld. Angsttandarts Kamerling in Groningen is gespecialiseerd in de esthetische tandheelkunde en algemene tandheelkunde. Er worden bij ons de volgende behandelingen uitgevoerd:

 

Contact opnemen

Wij snappen dat u eerst wilt weten met wat voor mensen u in aanraking komt bij Tandartsenpraktijk Kamerling. Het gehele team kunt u online bekijken, maar u kunt ook het contactformulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Angsttandarts
Nieuw bij ons in de praktijk:  de actieve-zuurstof-behandeling ter bevordering van de genezing van chronische wonden.
Angsttandarts
Ben je een enthousiaste jonge collega die alles leuk vindt en wil je een echte allround tandarts (m/v) worden? Laat het ons weten!

Werkzaamheden ringweg

de komende paar jaar wordt er gewerkt aan de ringweg en zijn wij niet vanuit het zuiden bereikbaar! houdt hier rekening mee als u naar ons toekomt. Zowel de oprit (24/6) als afrit (26/7) naar de Oosterpoort worden afgesloten. ook de verbinding Helpman-Oosterpoort is vaak gestremd.

​Zie aanpakringzuid.nl