Tandheelkunde

Tandartspraktijk Kamerling Groningen

Uiteraard bestaan onze dagelijkse werkzaamheden uit de ‘gewone verrichtingen’: halfjaarlijkse controles, gebitsreiniging, witte vullingen, kanaalbehandelingen, prothesen, etc. etc. 25 jaar ervaring staat borg voor kwalitatieve tandheelkundige zorg die voortdurend verbeterd wordt.

Tandheelkunde

Wat is algemene tandheelkunde?

Tandheelkunde begint bij u zelf. Door preventieve maatregelen te treffen, voorkomt u de kans gaatjes en andere ongemakkelijkheden. Om uw gebit te controleren houdt de tandarts periodieke controles. Hierbij wordt gekeken naar de conditie van uw mond en waar nodig een behandeling gestart. Op deze manier houdt u uw mond gezond. Sommige mensen hebben meer nodig om hun mond gezond te houden. Voor hen is een mondhygiënist een oplossing. De mondhygiënist reinigt uw gebit waardoor er minder snel problemen ontstaan. De tandarts kan u doorverwijzen als dat nodig is.

Angstige patiënten voelen zich thuis in onze mondzorgpraktijk

Een mooie een stralende lach is erg belangrijk voor uw dagelijks functioneren. Want een mooie rij tanden draagt bij aan uw zelfvertrouwen. De een is meer gezegend dan de ander maar dat valt tegenwoordig genoeg aan te doen. Deze vorm van tandheelkunde biedt de uitkomst wanneer u niet tevreden bent met uw gebit. Er zijn verschillende behandelingen die uw gebit kunnen verfraaien. U kunt bijvoorbeeld denken aan het verbeteren van de stand van uw tanden en kiezen, de vorm van of de kleur ervan. Wat wij voor u kunnen betekenen hangt af van de conditie. U kunt altijd even bespreken wat wij voor u kunnen doen.

Tandheelkunde

Kindertandheelkunde

Hoewel wij ervan overtuigd zijn dat iedere tandarts kinderen zou moeten kunnen behandelen, is dat in de praktijk lang niet altijd zo. Wij besteden hier veel aandacht aan. Zonder uitzondering gaan alle kinderen die hier van jongs af aan komen met plezier naar de tandarts en zo hoort het ook!